U hebt niets in uw winkelwagen.

FAQ

1. Kan ik vertrouw om te winkelen op deze site?

Veel mensen zijn bezorgd over de veiligheid van online transacties. Wij kunnen u verzekeren van de veiligheid van de scheepvaart op onze site, en de kwaliteit van de verkochte producten. Het is veilig om hier te kopen; we niet blijven maken van uw betaling informatie op de website nadat u winkelt. We hebben ook niet voorzien van uw persoonlijke gegevens aan andere partijen.

2. Is mijn persoonlijke informatie veilig?

Ja, de verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het maken van juridische documenten met betrekking tot de transactie en levering.

3. Is het veilig om mijn creditcard te gebruiken?

Het is veilig om uw creditcard te gebruiken. Omdat onze secure socket layer (SSL) is de industrie standaard en de beste software voor e-commerce transaction.It zal uw credit card nummer en de gedetailleerde informatie te versleutelen.

4. Kan ik ruilen of een bestelling annuleren?

Wanneer een bestelling van onze site wordt verzonden naar ons, we hebben de neiging om niet te veranderen of uw bestelling te annuleren. De bestelling wordt automatisch worden verwerkt wanneer u klikt op "Check out". U kunt contact opnemen met onze klantenservice als u wilt een verandering zodra u wilt wijzigen te maken. Echter, als gevolg van het bovenstaande, kunnen wij niet garanderen dat uw bestelling zal worden veranderd. We sturen de producten na uw bestelling bij ons in een paar uur.

5. Hoe lang zou het duren om het product te leveren na betaling heeft plaatsgevonden?

Wij leveren uw product binnen 2 werkdagen na de transactie of de geschatte leverdatum u in de bestelbon vermeld, indien later.

6. Als de bestelling is verloren tijdens het transport?

Wij leveren de nieuwe orde, als het wordt verloren tijdens het transport.

7. Wat zijn uw betalingsvoorwaarden?

Wij aanvaarden de volgende kredietkaarten rechtstreeks met onze accountmanager: Visa, Master Card etc. Voor klanten eerst zorg aub dat u uw bestelling te plaatsen naar uw factuuradres, of we zullen uw transactie te weigeren.
We bestellingen via Western Union en bankoverschrijving betaald nemen ook Als u wilt betalen door hen, neem dan gerust contact met ons op voor meer details.